İLHAN-NURAN KESKİN İLKOKULU
Çatalhüyük Mahallesi Çoksever Sokak No1 Karatay KONYA

Geçmişten geleceğe eğitimle aydınlatmak.

MİSYON

Öğrencilerimizi bir üst kuruma ve yetişkinlik yaşamına hazırlarken; onları anadilinde başarılı, farklı kültürlere hoşgörülü, fen ve matematik bilimlerinde geleceğe dönük, edebiyat, sanat ve sporla ilgili, etik değerleri benimsemiş, çevreye duyarlı, yaşam boyu öğrenen, tarihsel bilince sahip ve toplumsal analiz becerileri gelişmiş, ulusal ve evrensel yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Normal Eğitim yapılmaktadır.

Normal Eğitim yapılmaktadır.

08:45-14:10 arasında yapılmaktadır.

Kalorifer(Kömür)

Okulumuz merkeze 14 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Bölgede dağınık bir yerleşim vardır.Mahalle özellikle Bozkır Hadim Ermenek ilçeleri ve Mersin´den göç alarak oluşan20 yıllık bir mahalledir.Besicilik, tavuk çiftlikleri ve tarım geçim kaynaklarıdır.Çatalhüyük harabeleri 30 km uzaklıktadır. Geniş aile tipi yaygındır.Güneyde Kaşınhanı güneybatıda Çomaklı doğuda astım arazisi batıda Alakova bulunmaktadır